Comma en uw privacy

Uw privacy is belangrijk binnen Comma Industriez. Wij zijn ervan overtuigd dat dit één van uw kostbaarste bezittingen is. Privacy is vanaf het begin één van de belangrijkste kernwaarden van onze onderneming. Al onze producten zijn ontworpen met dit doel: uw privacy waarborgen. 

Geen big data, geen links naar de buitenwereld, geen achterdeurtjes, niets. Wij willen niet weten wat u in uw huis doet, hoe vaak en waarom. Wij willen dat u geniet van een perfect systeem. Subtiel en onopvallend, zoals de perfecte butler. Comma-punt!

JA, onze log files houden bij welke trigger gegenereerd werd en welke acties daaruit volgden, maar die data blijft binnen het systeem: daar kunnen wij (of iemand anders) op afstand niet bij. De log file gegevens worden na twee weken automatisch overschreven en dienen uitsluitend ter analyse in het zeldzame geval er een onvolkomenheid optreedt. 

Privacy is het meest kostbare dat u bezit en wij gaan daar voorzichtig en met het grootste respect mee om. Dit geldt voor de data die uw systeem genereert, maar ook voor de gegevens die Comma Industriez van u bewaart voor administratie en facturatie. Deze gegevens behouden wij conform de wettelijke termijn van 10 jaar. 

Projectinformatie die wij gebruiken ten behoeve van een offerte, installatie en configuratie vernietigen wij, zodra een project is opgeleverd en overgedragen.  

Gegevens met betrekking tot technische onvolkomenheden en het oplossen van klachten bewaren wij gedurende de garantietermijn. 

Meer specifieke informatie over ons privacybeleid treft u in onze privacyverklaring.